bolečina stop fit patch bolecina-stop.si
bolečina stop fit patch bolecina-stop.si
bolečina stop fit patch bolecina-stop.si
bolečina stop fit patch bolecina-stop.si
bolečina stop fit patch bolecina-stop.si
bolečina stop fit patch bolecina-stop.si
bolečina stop fit patch bolecina-stop.si
bolečina stop fit patch bolecina-stop.si
bolečina stop fit patch bolecina-stop.si
bolečina stop fit patch bolecina-stop.si
bolečina stop fit patch bolecina-stop.si
bolečina stop fit patch bolecina-stop.si
bolečina stop fit patch bolecina-stop.si
bolečina stop fit patch bolecina-stop.si
bolečina stop fit patch bolecina-stop.si
bolečina stop fit patch bolecina-stop.si
bolečina stop fit patch bolecina-stop.si
IZBERITE SVOJ OBLIŽ

Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine

Pogoji poslovanja spletne trgovine www. trgovina-medisanus.si , so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot2),Splošne uredbe o varstvu osebnih podatkov (GDPR), priporočili gospodarske zbornice Slovenije in splošnih kodeksov elektronskega poslovanja.

 Pravilnik o zasebnosti

Informacije o obdelavi osebnih podatkov

Upravljavec osebnih podatkov je podjetje Medisanus d.o.o., Vagajeva ulica 4, 1000 Ljubljana. Upravljavec osebnih podatkov je lastnik spletne trgovine  bolecina-stop.si

Podjetje Medisanus d.o.o., se zavezuje k ščitenju zasebnosti uporabnikov spletne trgovine www.trgovina-medisanus.si, ter k skrbi za optimalno tehnološko podporo tej varnosti (ZVOP-2 in GDPR).

Prenos vseh osebnih podatkov je zaščiten z varnim SSL protokolom.

Ta pravilnik o zasebnosti velja ne glede na to, ali za dostop do naših storitev uporabljate računalnik, mobilni telefon ali tablični računalnik.

Kako in zakaj pridobivamo osebne podatke?

Kadar opravite nakup v spletni trgovini:

Če nakup opravite brez prijave v svoj uporabniški račun, obdelujemo le tiste podatke, ki so nujno potrebni za izvedbo vašega naročila (sklenjene pogodbe o nakupu): ime, priimek, naslov za dostavo, podatke o naročenem izdelku in plačilu ter telefonska številka in e-naslov, (pravne osebe pa še naziv in naslov podjetja, ter davčna številka podjetja), da vas lahko obveščamo o prejemu in obdelavi naročila. Brez teh podatkov, naročila ne moremo izvesti. Teh podatkov, razen za primer vaše morebitne reklamacije, ne obdelujemo za noben drug namen, smo jih pa na podlagi davčnih predpisov dolžni hraniti še 10 let po izdaji računa za naročen izdelek.

Če nakup opravite kot registriran uporabnik spletne trgovine bolecina-stop.si, podatke o vaših naročilih hranimo tudi v vašem uporabniškem profilu in jih do vašega preklica uporabljamo za spodaj navedene namene na spodaj navedenih pravnih temeljih:

Podatki registriranih uporabnikov:

Z registracijo na spletni strani bolecina-stop.si z nami sklenete pogodbo o zagotavljanju storitev registriranim uporabnikom. S tem pridobite pravico do uporabe svojega uporabniškega profila, kjer se shranjujejo naslednji podatki:

podatke, ki so nujno potrebni za izvedbo vašega naročila (sklenjene pogodbe o nakupu): ime, priimek, naslov za dostavo, podatke o naročenem izdelku in plačilu ter telefonska številka in e-naslov, pravne osebe pa še naziv in naslov podjetja, ter davčna številka podjetja da vas lahko obveščamo o prejemu in obdelavi naročila.

Podatki o vaših nakupih, ki jih opravite kot registriran uporabnik:

Podatke iz vašega profila uporabljamo:

– za avtomatsko izpolnjevanje podatkov o naročniku (ni vam treba vsakič znova izpolnjevati podatkov o naslovu za dostavo, kadarkoli lahko dodate nov naslov, spremenite ali izbrišete starega);

– za to, da vam lahko prikazujemo zgodovino vaših nakupov, kar vam olajša naročanje izdelkov, ki jih večkrat naročate;

– da lahko izvajamo interne raziskave in analize, ki nam omogočajo, da zagotovimo čim kvalitetnejšo in čim ugodnejšo ponudbo v spletni trgovini www.trgovina-medisanus.si za vse kupce.

Posredovanje podatkov tretjim osebam

Podjetje Medisanus d.o.o., brez izrecne predhodne privolitve uporabnika ne bo razkrila njegovih osebnih podatkov tretji osebi, razen:

v primeru, ko je to potrebno zaradi skladnosti s pravnimi obveznostmi, ki jih ima podjetje Medisanus d.o.o., (npr. Finančni upravi in drugim državnim organom na njihovo obrazloženo pisno zahtevo v zvezi s konkretnimi postopki),

zunanjim izvajalcem storitev, s katerimi ima sklenjene ustrezne pogodbe o obdelavi podatkov (npr. računovodskemu servisu, z dostavnimi službami (kot npr GLS, DHL, DPD, Pošta Slovenije), upravljalcu programa za vodenje podjetja (Meta kocka), upravljalcu spletne trgovine(Sašo Robič s.p.)), – ti podatke obdelujejo izključno v imenu podjetja Medisanus d.o.o.

Veljavnost teh informacij

Vsa pojasnila o obdelavi vaših osebnih podatkov se nanašajo zgolj na uporabo v okviru spletne trgovine  www.trgovina-medisanus.si in ne veljajo za strani in integrirane aplikacije, do katerih dostopate preko povezav, ki jih je moč najti na www.trgovina-medisanus.si. Strani in integrirane aplikacije, do katerih dostopate preko teh povezav, imajo svoja določila o obdelavi osebnih podatkov, ki so lahko drugačna. Priporočamo vam, da se pred uporabo posamezne spletne strani/aplikacije seznanite z informacijami o obdelavi osebnih podatkov na teh straneh/aplikacijah.

Hranjenje podatkov

 Vaših osebnih podatkov ne bomo hranili dalj časa, kot je potrebno za namen, za katerega so bili zbrani. To pomeni, da bomo podatke uničili ali izbrisali iz naših sistemov, ko niso več potrebni.

 Vzpostavljene imamo ustrezne ukrepe za zagotavljanje, da podatke, ki jih obdelamo o vas, hranimo skladno s temi načeli:

– Vsaj toliko dolgo, kot podatke uporabljamo, da bi vam zagotovili storitev;

– Kot to zahtevajo zakonodaja, pogodba ali naše zakonske obveznosti;

– Samo tako dolgo, kot je potrebno za namene, za katere so bili zbrani, in obdelavo ali dlje časa, če to zahteva morebitna pogodba ali veljavna zakonodaja oziroma za statistične namene ob upoštevanju ustreznih varnostnih ukrepov.

 Ob obisku spletne strani:

Na spletni strani bolecina-stop.si uporabljamo spletne piškotke. Nekatere piškotke, ki so nujni za delovanje spletne strani in njenih osnovnih funkcionalnosti, vam na računalnik naložimo takoj, ko na stran vstopite. Nekatere druge piškotke, vam naložimo le, če se s tem izrecno strinjate tako, da kliknete na potrditveno okence.

Pogoji poslovanja določajo pogoje uporabe spletne trgovine  www.trgovina-medisanus.si (v nadaljevanju “spletna trgovina”), ki jo upravlja Medisanus d.o.o.,Vagajeva ulica 4, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju “ponudnik”).

 Splošni pogoji poslovanja spletne trgovine

Pogoji poslovanja spletne trgovine bolecina-stop.si, so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), priporočili gospodarske zbornice Slovenije in splošnih kodeksov elektronskega poslovanja.

Pogoji poslovanja določajo pogoje uporabe spletne trgovine trgovina-medisanus.si (v nadaljevanju “spletna trgovina”), ki jo upravlja:

Medisanus d.o.o., Vagajeva ulica 4, 1000 Ljubljana

Poslovna enota: Koprska 94, 1000 Ljubljana

D.Š. SI 96776986

Matična številka 172593000

Vpisan pri registrskem organu Okrožno sodišče Ljubljana, dne 13.08.2002, SRG številka 2018/3206 (zadnja dopolnjena št.)

(v nadaljevanju “ponudnik”).

Spletna trgovina omogoča nakup kozmetičnih in drugih izdelkov na daljavo. Uporabnik spletne trgovine je posameznik, ki izpolni registracijski obrazec in si s tem pridobi geslo za vstop v spletno trgovino in pravico do nakupa. Kupec je uporabnik, ki preko spletne trgovine bolecina-stop.si, opravi nakup.

Ponudnik se zavezuje, da bodo kupcu vselej dostopne naslednje informacije:

• identiteta podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra)

• kontaktni podatki, ki uporabniku omogočajo komunikacijo s ponudnikom,

• bistvene značilnosti blaga,

• pogoji, stroški in možni načini dostave blaga,

• jasno in nedvoumno določene cene

• možni načini plačila,

• časovna veljavnost ponudbe ter pogoji in roki za odstop od pogodbe

• postopek pritožbe

Ponudba in cene

Zaradi narave poslovanja preko svetovnega spleta se ponudba spletne trgovine trgovina-medisanus.si  spreminja in ažurira hitro in pogosto.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena in poslana v obliki PDF, v trenutku potrditve naročila s strani ponudnika (v trenutku prejema elektronskega sporočila “Naročilo sprejeto”).

Kupoprodajna pogodba je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku:

Registriranem uporabniku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

Kupcu, ki ni registriran uporabnik, na zahtevo poslano na elektronsko pošto naročila.

Vse cene vsebujejo DDV. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo vnaprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z objavljenimi možnimi oblikami plačila.

Postopek nakupa

• s klikom na besedo “Dodaj v košarico” izdelek dodate na seznam vašega naročila

• ogled vašega naročila izvedete s klikom na besedo “košarica” (na strani desno zgoraj)

• izdelke iz košarice lahko odstranite s klikom na rdeči znak “X”, na desnem robu vrstice

• po pregledu naročila, kliknite na gumb “izdelaj naročilo”

• vnesite pristopne podatke, preveriti točnost elektronskega naslova!

• preverite svoje podatke in jih po potrebi dopolnite

• izberite način prevzema in plačila blaga

• preberite Splošne pogoje in odkljukajte okence, da se strinjate s pogoji

• s klikom na gumb “nakup z obveznostjo plačila” oddate naročilo, in ga ne morete več spremeniti

•  Naročilo sprejeto – Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto in poslana v obliki PDF. Na tem koraku ima kupec v roku ene ure možnost preklicati naročilo. Kupcu so na spletni strani ponudnika vselej dostopni izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu poda kupcu tudi informacije o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

Naročilo je potrjeno če kupec naročila ne prekliče, nato gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Pri dobavi blaga, ki ga ponudnik nima na zalogi v lastnem skladišču (v tem primeru naročilo ni možno, lahko pa se vpišete  za obvestilo, ko je izdelek zopet na zalogi), je ponudnik izključno vezan na dobavo s strani ponudnikovega dobavitelja in na čas, v katerem lahko ponudnikov dobavitelj dostavi blago do ponudnika. Prek elektronske pošte ponudnik kupca sproti obvešča o ažurnih podatkih v zvezi z dobavo blaga. Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi daljših dobavnih rokov ali zaradi nedobave blaga, ki ga ponudnik nima na zalogi v lastnem skladišču.

 Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Ponudnik v omenjenem elektronskem sporočilu pouči kupca tudi o politiki vračila blaga, kam se lahko obrne v primeru zamude pri dostavi in kam se lahko obrne v primeru pritožbe.

Načini plačila

V spletni trgovini bolecina-stop.si ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

– plačilo po predračunu

– plačilo po povzetju

– plačilo s kreditno kartico (BA kartice, MasterCard kartice, VISA kartice, MAESTRO kartice)

– gotovinsko plačilo ali plačilo s kreditno kartico (BA kartice, MasterCard kartice, VISA kartice, MAESTRO kartice) v primeru prevzema blaga na sedežu podjetja

Ponudnik kupcu izda račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški in navodili, kako odstopiti od nakupa in artikle vrniti, če je to potrebno in mogoče.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika in kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj profil).

Veljavnost ponudbe

Navedene cene v spletni trgovini so nepreklicne in veljajo samo ob naročilu preko interneta, zato lahko pri nekaterih izdelkih pride do odstopanja cen v spletni trgovini in ostalih trgovinah po Sloveniji. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Vse cene vključujejo DDV.  Če izdelek ni na zalogi (v tem primeru nakup ni možen, kupec pa lahko pošlje povpraševanje), lahko pride do spremembe cene, o čemer ponudnik kupca v odgovoru na povpraševanje obvesti. Ker proizvajalec lahko posodobi embalažo sta lahko na ponudbi dve fotografiji, v stari in novi embalaži, sama vsebnost in sestava artikla, se s tem ne spremeni.

Veljavnost akcijske ponudbe

Roki veljavnosti akcije so navedeni ob sami akcijski ponudbi, ki se lahko med seboj razlikujejo.     

 Garancija

Za določene izdelke v spletni trgovini veljajo garancijski pogoji v skladu s slovensko zakonodajo.

Pri kozmetičnih izdelkih, je na embalaži znak odprte škatlice v njem pa je določena številka. Na primer številka 12 v tem znaku pomeni, da je izdelek uporaben še 12 mescev po prvem odprtju ali uporabi. Izdelki, ki imajo določeno uporabno dobo, imajo le to vpisano tudi na embalaži, na način dan, mesec in leto, na primer 01012015. Na embalaži so tudi številke, ki niso vpisane na ta način, na primer 11509, te številke niso povezane z uporabnostjo izdelka ampak so tako imenovane LOT številke, ki služijo za sledljivost izdelka.

Dobavni rok

Dobavni roki so izraženi v številu delovnih dni in sicer 2 – 7 dni od potrditve naročila.

Dostava

Informacije o dostavi so na voljo v razdelku “Dostava”. V primerih, ko ponudnik pravočasno in v skladu s pogodbo odpravi naročene izdelke, ni odgovoren za prekoračen rok dostave pogodbenega izvajalca dostave. Pogodbeni izvajalec dostave je paketna distribucija GLS.

Izdelki bodo dostavljeni v ustrezni embalaži, ki bo zagotavljala zaupnost narave izdelka.

Če je ob prevzemu pošiljke opazno, da je artikel ali paket fizično poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri paketni distribuciji, ki je paket dostavila. Takšen paket je potrebno osebno dostaviti na paketno distribucijo v enakem stanju kot ob prevzemu, uslužbenec pa bo izpolnil Zapisnik o poškodovani pošiljki. Skupaj s paketno distribucijo bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

Varstvo potrošnikov

V tem poglavju pogojev poslovanja je potrošnik tista fizična ali pravna oseba, ki pridobiva in uporablja izdelke za namene izven njegove poklicne ali pridobitne dejavnosti. V preostalih poglavjih sta v izrazu kupec upoštevana kupec in potrošnik.

Trgovina-medisanus.si deluje v skladu z veljavno zakonodajo in v vsakem trenutku skrbi za uporabnike in kupce. V morebitnih sporih si po svojih najboljših močeh prizadeva za sporazumno rešitev. Vsako morebitno pritožbo lahko kupec naslovi na objavljene kontakte.

Reklamacije in vračilo naročenih izdelkov

V primeru napake s strani ponudnika pri dobavi izdelkov kupcu lahko slednji glede tega kljub temu kontaktira ponudnika, ki bo primer v najkrajšem možnem času rešil v dobro kupca. Kontakt s ponudnikom je v takšnih primerih ključen za uspešno razrešitev nastale situacije.

Tudi v primeru, če se dostavljeni izdelki razlikujejo od naročenih izdelkov (dostava napačnih izdelkov), kupec ali potrošnik kontaktira ponudnika preko enega od objavljenih kontaktov ter v skladu z dogovorom vrne dostavljene izdelke, katere bo ponudnik brezplačno nadomestil z ustreznimi. Ponudnik krije tudi stroške vračila prvotno dostavljenih izdelkov. Prvotno dostavljeni izdelki se lahko vrnejo samo v neodprti embalaži.

Prodajalec mora potrošniku izročiti blago v skladu s pogodbo in odgovarja za stvarne napake svoje izpolnitve.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Potrošnik ima pravico, da v 14 dneh podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov: narocila@medisanus.com. Potrošnik mora nato blago vrniti podjetju v 14 dneh po pisnem sporočilu o odstopu potrošnika od nakupa, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani.  Stroške vračila blaga krije kupec. Šteje se, da potrošnik pravočasno vrne blago, če ga pošlje pred iztekom 14 dnevnega roka za vračilo.

Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj ko je mogoče, najkasneje pa v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu potrošnika od nakupa. Pri prodajnih pogodbah lahko podjetje zadrži vračilo prejetih plačil do prevzema vrnjenega blaga ali dokler potrošnik ne predloži dokazila, da je blago poslal nazaj, razen če podjetje ponudi možnost, da samo prevzame vrnjeno blago.

Podjetje vrne prejeta plačila potrošniku z enakim plačilnim sredstvom, kot ga je uporabil potrošnik, razen če je potrošnik izrecno zahteval uporabo drugega plačilnega sredstva in če potrošnik zaradi tega ne nosi nobenih stroškov.

Obrazec za odstop od pogodbe dobite  tukaj

Napaka je stvarna:

če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;

če stvar nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;

če stvar nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;

če je prodajalec izročil stvar, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.

Primernost blaga za normalno rabo se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju kakršnihkoli prodajalčevih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal prodajalec ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na blagu samem.

Za odgovornost za stvarne napake se uporabljajo določbe zakona, ki ureja obligacijska razmerja, če ta zakon ne določa drugače.

37.a člen

Potrošnik lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti prodajalca v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita.

Potrošnik mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in prodajalcu omogočiti, da stvar pregleda.

Obvestilo o napaki lahko potrošnik prodajalcu sporoči osebno, o čemer mu prodajalec mora izdati potrdilo, ali ga pošlje v prodajalno, kjer je bila stvar kupljena, ali pa zastopniku prodajalca, s katerim je sklenil pogodbo.

37.b člen

Prodajalec ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena.

 39. člen

(1) Če obstoj napake na blagu oziroma nepravilnost pri opravljeni storitvi ni sporna, mora podjetje čimprej, vendar najpozneje v roku osmih dni ugoditi potrošnikovi zahtevi iz 37.c in 38. člena tega zakona.

(2) Podjetje mora pisno odgovoriti potrošniku na zahtevo najpozneje v osmih dneh po njenem prejemu, če je obstoj napake na blagu oziroma nepravilnost pri opravljeni storitvi sporen.

Potrošnik oziroma kupec mora v obvestilu o napaki natančneje opisati napako in podjetju Medisanus d.o.o. omogočiti, da stvar pregleda.

Potrošnik ali kupec, ki je ponudnika pravočasno in pravilno obvestil o napaki, ima pravico od ponudnika zahtevati, da odpravi napako na izdelku ali vrne del plačanega zneska v sorazmerju z napako ali izdelek z napako zamenja z novim brezhibnim izdelkom ali vrne plačani znesek.

Medisanus d.o.o. ne odgovarja za morebitne neopazne napake v vsebnosti originalno zaprtega proizvoda.

 V skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot) zaradi svoje narave nekateri izdelki, naročeni preko spletne trgovine Trgovina-medisanus.si niso primerni za vračilo. To določilo ne velja v primeru dostave napačnih izdelkov ali napake s strani ponudnika. 

  Naši poslovni običaji predvidevajo, da blago, ki se prodaja na spletni trgovini lahko zamenjamo le, če to ni blago:

– ki je hitro pokvarljivo ali mu hitro poteče rok uporabe

– ki je zapečateno in posledično ni primerno za vračilo zaradi varovanja zdravja ali higienskih vzrokov, če je potrošnik po dostavi odprl pečat

– ki je zaradi svoje narave neločljivo pomešano z drugimi predmeti

Varnost

Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

Pravica do zasebnosti

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani www.trgovina-medisanus.si , bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.

Komunikacija

Reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila. Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil, bo ponudnik brezpogojno upošteval.

Odveza odgovornosti

Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh.  Ker proizvajalec lahko posodobi embalažo sta lahko na ponudbi dve fotografiji, v stari in novi embalaži, sama vsebnost in sestava artikla, se s tem ne spremeni. Dostopni tekstovni materiali so informativne narave. Kupec oziroma uporabnik mora pred uporabo prebrati in upoštevati navodila, priložena določenemu izdelku.

Podjetje Medisanus d.o.o. ni odgovorno za motnje v poteku storitve, ki so posledica ravnanja uporabnika (npr. računalnik, okužen z virusi) ali ponudnikov poti oziroma infrastrukture, ki jo uporablja storitev spletna trgovina (npr. izpad delovanja medmrežja).

 Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Po vseh močeh se trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se v primeru težav kupec lahko poveže telefonsko ali po elektronski pošti narocila@medisanus.com ali po klasični pošti na naslov:

Medisanus d.o.o., Koprska 94, 1000 Ljubljana

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

Skladno z določbami 32. člena ZIsRPS je obvezno obveščanje potrošnikov glede izvajaca IRPS. 

Trenutno nimamo izbranega nobenega izvajalca in zato nobenega posledično ne priznavamo. 

Za izvensodno reševanje sporov se lahko obrnete na IRPS

Naj Vam bo kupovanje v spletni trgovini bolecina-stop.si v užitek!

Shopping Cart
Scroll to Top